ناب و بی انتها

هرچه میتوانم بگویم، هرچه دوست دارم بدانی...

سلااااااام  و صد سلام به دوستای نازنینم

امروز با یه شیرینی خوشمزه اومدم...اونم با عطر و طعم لیمو، به به به، ساده و

خوش طعم

این دستور رو از آشپز با ذوق جناب جیمی الویر براتون کش رفتم نیشخند امیدوارم درست

کنید و حساااااااابی لذت ببرید


عکس از منبع دستور



ادامه مطلب
نوشته شده در شنبه 2 بهمن1389ساعت 18:3 توسط اکسیر|

سلام  و صد سلام به دوستای نازنینم

امروز با یه کیک خوشششگل و خوشششمزه اومدم، کیک پرتقالی مخصوص فصل

سرد و زیبای زمستون،

امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید



ادامه مطلب
نوشته شده در چهارشنبه 29 دی1389ساعت 13:24 توسط اکسیر|

سلام و صدسلام...

یکشنبه تون زیبا و آروم...

اشترودل دسر معروف و محبوبی هست که از اواسط قرن 18 در اتریش تهیه شد

و کم کم در سراسر دنیا حتی ایران به محبوبیت رسیده و سرو میشه... هم به صورت

غذایی، هم شیرین! اشترودل به معنای ویرپول یعنی گرداب هست... به دلیل لایه های

تو در تو و نازک خمیر که حالت گرداب به شیرینی میده...

من نسخه اصیل اشترودل که با سیب، کشمش و گردو هست رو آماده کردم



روش تهیه اشترودل مشابه رولت هست، به این صورت که یک تخته بزرگ و بسیااار

نازک از خمیر تهیه میکنیم و با فیلینگ های متنوع از میوه های خشک و تازه، مغزها

گرفته تا انواع سبزیجات و مواد غذایی پر و سپس رول میکنیم... در نهایت خمیر نازک

و ورقه ای ما 5-6 دور حول مواد فیلینگ پیچیده شده و در انتهای پخت حالت خمیر

فیلو به خودش میگیره... حتی گاهی به جای تهیه خمیر در منزل از خمیرهای فیلو

آماده استفاده میشه...من خمیرشو خودم درست کردم... باید بگم بی نهایت برام

لذت بخش بود!




ادامه مطلب
نوشته شده در یکشنبه 30 آبان1389ساعت 20:0 توسط اکسیر|

سلام و صد سلام...

چقد خوبه روز آخر هفته احساس مفید طی کردن و خسته بودن از کار و فعالیت به

آدم دست میده... نه حس کسالت و رخوت!

این یعنی الکی نگذروندی یا بهتره بگم انرژيتو مصرف کردی... هنوز ساعاتی به پایان

این هفتم مونده ولی حسش بهم دست داده... خیلی لذت بخشه... بماند بعضی

روزا یا حتی هفته ها کلا انگار دنیا رو دنده عقب میره انگار هیچی توش پیدا نمیشه

واسه لذت بردن ولی خوبیش اینه که این دوره ها موقتیه... زود بند و بساطشو جمع

میکنه و میره رد کارش

راستی امروز میخوام برای عصرونه کیک یزدی درست کنم چطوره؟ چشمک



اینم چندتا از کیک یزدی های عصرونه لبخند

دستور از دوست عزیزم شهره سایت سفره خونه

فقط کار اضافه ای که من کردم و به نظرم خیلی کمک کرد توی پفش همون مرحله اول

زدن تخم مرغ و شکر و هل روکه توی دستور 3 دقیقه هست خیلی طولانی کردم که

دیگه حسابی حجیم شد شاید یه ربع داشتم میزدم... فر هم حسابی گرم گرم شده

بود... اصلا درشو باز نکردم

مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه سر خالی‌
روغن ۱ پیمانه سر خالی‌
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
هل ۲/۱ قاشق چای خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر و جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری از هر کدام
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر رو با 180 درجه سانتیگراد روشن کنید

گلاب رو گرم کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید، برای اینکه خمیر مایه زود تر

عمل بیاد به اندازه نوک قاشق بهش شکر اضافه کنید. ۵-۱۰ دقیقه استراحت بدین.

تخم مرغ، شکر و هل رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید (من یک ربع با همزن زدم)

تا تخم مرغ و شکر کاملا با هم مخلوط بشن.

روغن و شیر رو در مرحله بعد به صورت جدا گانه کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید.

حالا نوبت گلاب هستش که باید اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو

با هم ۳ بار الک کرده و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید، زیاد هم نزنید، در حد

مخلوط شدن کافی‌ هستش.

مواد رو داخل قالب بریزید، برای اینکه وسط کیک بالا بیاد، یه کارد کره خوری رو داخل

روغن مایه بزنید، روی کیک + عمیق رسم کنید. اگه می‌خواهید به صورت قالبی‌ بزرگ

در بیارید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بذارید و اگه می‌خواهید به صورت

فنجونی سرو کنید ۲۰ دقیقه زمان براش کافی‌ هستش.

نوشته شده در جمعه 14 آبان1389ساعت 14:50 توسط اکسیر|

سلام و صد سلام ...

چرا چپ چپ نگاه میکنید!!؟  مگه چیه؟ خنده داره (خطاب به بعضیا) از خود راضی

خوب وقتی تولد مرد خونه م باشه، مرد خونه هم عاشق باقلوا... کیک

تولدش چی میشه؟؟ باقلوایی مثل کیک... به بههههه... بهههه به بههه




ادامه مطلب
نوشته شده در دوشنبه 5 مهر1389ساعت 15:58 توسط اکسیر|

قسمتی از دل نوشته های ربوده شده از یک معلم انگلیسی  نیشخند به تاریخ 17 ام

شهریور 89 (به زبان طنز):

مدت ها صبر کردیم و به درگاه باریتعالی خواهش نمودیم اندک زمانی نامرئیمان کند تا

فی الفور از خانه های یاران مجازی سر در بیاوریم و حس کنجکاوی مان در باب زندگانی

آنان را ارضا نماییم، از سوی آن حضرت جوابی نیامد که نیامد...

خلاقیتمان شکوفا شد و دست به کار شدیم، قرار و مداری گذاشتیم تا ایشان خود به

رضایت ما را به خلوت خود برند ....

بدین سان روز موعود فرا رسید ...............

هدیه خلوت! و دستور شیرینی نعل اسبی (خوش شانسی)در ادامه مطالب:



ادامه مطلب
نوشته شده در جمعه 19 شهریور1389ساعت 16:26 توسط اکسیر|

سلام و صد سلام.... عصر خوش!

مممممممم...... یک حلوای خییییلی خوشمزه و عالی و ساده



میدونم این روزا اسم حلوای هویج زیاااااد به گوشتون خورده ولی قول

میدم این با بقیه فرق داره... اصلا یه چیز دیگه ست!

به نظر من طعمش رویایی بود!!!

آموزش این دسر بی نظیر از دوست هنرمندم لادن ladansfoodjournal 

هست... بی نهایت ممنونم ازش...



طرز تهیه رو در ادامه ببنید: من 2-3 تا تغییر خییبلی کوچولو هم دادم

که براتون در کنار دستور و مواد اصلی مینویسم. اگر دستور اصلی اصلی

رو خواستین آدرس بالا رو ببینید.


ادامه مطلب
نوشته شده در یکشنبه 7 شهریور1389ساعت 20:39 توسط اکسیر|

باقلوای آب نبات چوبی ......با فرم حلزونی.......





یه باقلوای خوشمزه و ساده و سریع تقدیم به شما... امیدوارم درست

کنید و لذت ببرید


به نظر من برای پذیرایی نوروز، جشن تولد، ع
صرونه و خلاصه همه

مناسبتا مناسبه!!!!


البته این رو هم عرض کنم با شربتی که برای گلدون باقلوا درست کردم

و اضافه اومد اینم پزیدم... تازه فکر کنم 2 بار دیگه هم میشه این سبک

باقلواها رو باهاش درست کرد که جون شما من دیگه بی خیالش شدم!!!




روش پخت رو در ادامه ببینید

ادامه مطلب
نوشته شده در پنجشنبه 14 مرداد1389ساعت 10:38 توسط اکسیر|

سلام و صد سلام...

هزاران شاخه گل رز باقلوایی تقدیم به همه دوستای عزیزم که به اینجا

سر میزنید!



این گلدان رو میتونید با گل های رز یا هر گلی که دوست دارید و براتون

راحت تر هست پر کنید، حتی میشه گلدون میوه ای درست کنید و به

جای گل روی شاخه ها باقلوای میوه ای بذارید....

میتونید بیشتر غنچه و کم گلبرگ کار کنید تا وقت کمتری ببره،

من این گلدونو برای هدیه به همسرم درست کرده بودم، اینه که خوب

حساااابی وقت روش گذاشتم...

روش رو در ادامه مطالب ببینید:



ادامه مطلب
نوشته شده در دوشنبه 11 مرداد1389ساعت 23:14 توسط اکسیر|

سلام...

کیک کاراملی موز ساده و خوشمزه ست، اگر از طعم موز کارامل شده

و البته گریل شده خوشتون میاد...

در غیر اینصورت با سیب امتحان کنید



ادامه مطلب
نوشته شده در دوشنبه 31 خرداد1389ساعت 17:38 توسط اکسیر|

سلام...

بفرمایید مدل جدید باقلوا ! و نان شیرینی scone




رولت باقلوا با یک طعم فوق العاده ملایم و خوششششمزه با یک خمیر

واقعا استثنایی و البته ترد ! خمیر مخصوص scone

به نظر من یک عصرونه خیلی خیلی شیک و دلچسبه...

باقلوا با شیرینی ملایمی که اصلا آزار دهنده نیست.

امیدوارم از خوردنشون لذذذذت ببرید...




ادامه مطلب
نوشته شده در پنجشنبه 26 فروردین1389ساعت 10:1 توسط اکسیر|



امروز یک نون شیرینی خیییییییییلی خوشمزه براتون دارم...

در وصفش فقط میتونم بگم اگر کاکائو دوست دارید مشتری ثابت

این شیرینی میشید...

بی نظیییییر،شییییک،موندگاااار،خوش بافت،لطیف و خوووشمزه!




ادامه مطلب
نوشته شده در جمعه 6 فروردین1389ساعت 0:20 توسط اکسیر|


سلام و صد سلام

کم کم نوروز نازنازی داره نزدیک میشه...

تب و تاب خونه تکونی، تدارک شیرینی و آجیل هم مثل همه نوروز های

قشنگ پیشین همه ایرانی ها رو غرق تکاپو و شادی کرده... حتی اونایی

که مثل من دید و بازدیدی هم ندارن... ولی مگه میشه سال نو بدون

شیرینی شروع بشه... پس منم بازی!!!!!



شیرینی آلمانی یا به قول ما ایرانی ها شیرینی مشهدی به نظر من یکی

از مناسب ترین و خوشمزه ترین و موندگارترین شیرینی هاییه که میتونید

برای سال نو بپزید...

اگر منم که میگم طعم خونگیش از بهترین قنادی های تهرونم جلو میزنه...

البته به شرطی که اصولی و با رعایت نکته های مربوطش درست بشه...

درست کردنش فوق العاده راحت و لذت بخشه مخصوصا که برای عیدم

باشه ... از آماده کردن خمیر بگیر تا قالب زدن و تزیین همشون یه حس

خیلی خوبی به آدم میده...

منم دیروز به عنوان دست گرمی و هم برای دوستام با دستور عالی دوست

هنرمندم سامان عزیز یه عالمه شو درست کردم... دیگه همه فوت و فنشو

خوب یاد گرفتم، براتون همه رو مو به مو میگم، امیدوارم شما هم برای

نوروز همه رو شگفت زده و غرق لذت کنید...

وقتی خونه تکونی تموم شد روز بعدش صبح که از خواب بیدار میشید

مقدماتشو فراهم کنید ... بعد از ناهار شروع کنید تا عصر 2و3 کیلو شیرینی

خشگل و خوشمزه دارید که هزار برابر شیرینی های قنادی می ارزه...

واقعا خوشمزه میشه!




ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 11 اسفند1388ساعت 22:17 توسط اکسیر|

این کیکو امروز درست کردم... فوق العاده خوشمزه است...

برای پذیرایی مهمونی بی نظیر... در عین حال شیک، راحت

و ساده...




ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 6 بهمن1388ساعت 11:55 توسط اکسیر|


این شما و اینم کیک ژله ای مخصوص خونه ما ...

یه جشن دو نفره گرفتیم و اینم هدیه من به نفر دوم!



این کیک از اون کیک های ژله ای هست که ژله رو بدون اینکه به غلظت

سفیده برسه روی کیک میریزیم و همین باعث میشه ظاهر خیلی زیبا

و شفاف و اصیل رو به خودش بگیره!



تزیینش خیلی با عجله صورت گرفت، اما چون اولین تجربه م برای

کیک ژله ای بود همین جوری هم خییییلی دوسش دارم ...

توضیحات تکمیلی در ادامه مطالب


ادامه مطلب
نوشته شده در پنجشنبه 3 دی1388ساعت 21:19 توسط اکسیر|

این نان شیرینی فوق العاده خوشمزه ست و برای مهمانی ها

بسیار شیک و زیبا و البته جدیییید!




مواد لازم:(12-15 عدد)

آرد 3 ق غ یا 23 گرم

بکینگ پودر 1/2 ق چ

نمک یک پینچ(یه ذره)

شکلات تخته ای نسبتا شیرین 170 گرم

کره 2 ق غ یا 23 گرم

تخم مرغ 2 و 1/2 یا 123 گرم

شکر 1/2 پ + 1 ق غ

وانیل مایع 1/2 ق چ

طرز تهیه:

همه مواد را در دمای اتاق بگذارید تا هم دما شوند

آرد، بکینگ پودر و نمک را در ظرف در بسته میگذاریم و اینقدر تکان

میدهیم تا مخلوط شوند

به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاکائو و کره را در هم حل و

مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا خنک شود،

تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا فرم بگیرند...

حالا مخلوط شکلات و کره را که ولرم شده به مخلوط تخم مرغی

اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم،

در ابن مرحله مخلوط آردی را الک کرده و اضافه میکنیم و با لیسک

به آرامی مخلوط میکنیم تا یکدست شود،

سینی را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را با قاشق با فاصله

میریزیم و رویش را صاف میکنیم(مطابق شکل) و میگذاریم 30

دقیقه در دمای اتاق بماند

فر را با دمای 190 درجه روشن میکنیم تا داغ شود

حال به مدت 15 دقیقه در دمای 190c یا 375f در فر میگذاریم

توجه داشته باشید که این شیرینی نباید سفت شود و داخلش

باید نرم بماند

http://www.applepiepatispate.com

نوشته شده در سه شنبه 13 مرداد1388ساعت 10:53 توسط اکسیر|

کیک کاکائویی راحت، کم کالری، خوشگل و فوق العاده

خوشمزه


مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد متوسط

شکر 1/4 پ( 3 ق غ)

شیر 1/3 پ

روغن مایع 5 ق غ

آرد 1 پ که با 1 ق چ بکینگ پودر 3و4 بار الک شده

پودر کاکائو  1.5 ق غ

وانیل 1 ق مرباخوری

روش تهیه:

تخم مرغ ها و شکر را با دور بالای همزن اینقدر میزنیم تا حجمش

چند برابر شود و سبک شود (حدود 10 دقیقه)

وانیل را اضافه میکنی،

شیر و روغن را اضافه میکنیم و با دور متوسط 30 ثانیه می زنیم

پودر کاکائو را با الک اضافه میکنیم و با لیسک میزنیم تا کاکائو

مخلوط شود

آرد را با الک کم کم اضاقه میکنیم و در همین حین با لیسک مخلوط

میکنیم تا آرد و بقیه مواد در هم آمیخته شوند (میتوان آرد و کاکائو

را با هم الک کرد)

فر را یک ربع قبل روشن میکنیم با 180 درجه،

مواد را در قالب نچسبی که چرب شده میریزیم و 20-30 دقیقه

کنار میگذاریم(من خودم توی قالب یکبار مصرف آلومینیومی که

چرب کردم ریختم)

حال به مدت 30-35 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم

و در فر را اصلا باز نمیکنیم

10 دقیقه آخر یعنی وقتی 35 دقیقه تمام شد شعله بالایی را روشن

کنید تا رویش کمی برشته شود فقط مراقب باشید نسوزد و سیاه

نشود

این کیک فوق العاده خوشمزه هست

هر چقدر کیفیت پودر کاکائو بالاتر باشد نتیجه بهتر است و سعی

کنید شکر به همین اندازه مصرف کنید تا اصالت کیک کاکائویی

حفظ شود یعنی زیاد شیرین نشود...


نوشته شده در چهارشنبه 7 مرداد1388ساعت 0:47 توسط اکسیر|

تقدیم به همسر عزیزم که خیلی رولت دوست داره


مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

شكر: 1/3 پيمانه

آرد الک شده با 2/3 ق چ بکینگ پودر:  2/3 پيمانه 

آب: 1 ق غ

خامه فرم گرفته 150 میلی لیتر

وانیل (دلخواه) 1/3 ق چ

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون میگذاریم،

سفيده های تخم مرغ را با 2 قاشق غذاخوري شكر آنقدر

می زنیم تا پف کند و از ظرف نریزد،

زرده ها را با بقيه شكر و 1.5 قاشق آب 2و3 دقیقه میزنیم تا

وقتی رنگش تغییر کند،

حالا  آرد و بكينگ پودر و وانیل را به زرده ها افزوده، با لیسک

و یا قاشق چوبی به آرامی کمی مخلوط میکنیم،

سفيده ها را به آن اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنیم

در حدی که فقط همگون شوند،

غلظت مایع باید طوری باشد که در سینی راحت صاف شود

روي سيني که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم و آن را صاف

و یکدست میکنیم تا ضخامتش در همه جا یکسان باشد،

فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا

کاملا گرم شود،

رولت را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقيقه

قرار میدهیم و در این مدت در آن را باز نمی کنیم،

بعد از انمام زمان پخت آن را بیرون می آوریم و میگذاریم

4 دقیقه در همان سینی بماند،

وقتی از داغی افتاد کم کم از کاغذ جدا میکنیم،

با همان کاغذ و یا حوله کمی مرطوب رول میکنیم و نیم ساعت

در یخچال میگذاریم،

بی نظمی های اطراف کیک را با چاقو میبریم تا یک

مستطیل صاف به ما بدهد،

روی تمام سطحش را خامه می مالیم و دوباره آرام رول می کنیم،

_تزیین دلخواه را انجام میدهیم و در یخچال 1 الی 2 ساعت

میگذاریم تا خنک شود.

من با پودر پسته و خامه فرم گرفته تزیین کردم.


نوشته شده در پنجشنبه 1 مرداد1388ساعت 16:20 توسط اکسیر|


آخرين مطالب
»
» نوروز 90
» خبر رسانی
» شیرینی لیمویی
» کیک پرتقالی آپ ساید داون (upside down)
» پوچد اگ!
» تزیین پول (اسکناس)
» راز های نهفته در شاهنامه فردوسی از طب سنتی
» یلدای زیبا مبااااااااااارک
» اشترودل اسفناج
Design By : Pars Skin